Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Καλλιθέα-Ταύρος-Πετράλωνα-Μοσχάτο*

 • Διανομή (με δικά μας μέσα). Πληρωμή με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεσηΔωρεάν διανομή ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

* Περιοχές που εξυπηρετούνται: Καλλιθέα,Ταύρος,Πετράλωνα, Μοσχάτο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας.

- Αθήνα & Αττική**

 • Διανομή  (με δικά μας μέσα). Πληρωμή με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεσηΓια παραγγελίες άνω των €30, δωρεάν διανομή. Για παραγγελίες έως €30 ευρώ, χρέωση €5.
 • Αποστολή με Courier και πληρωμή με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση ή κάρτα (προσεχώς).

**Εκτός Νήσων και σε απόσταση μέχρι 5Km από την έδρα μας. Περιοχές που εξυπηρετούνται: Αθήνα (κέντρο), Ν.Κόσμος, Ν.Σμύρνη, Ηλιούπολη, Υμηττός, Δάφνη, Παγκράτι, Φάληρο,Πειραιάς. Γλυφάδα, Χολαργός, Ψυχικό κ.α. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημέρα εξυπηρέτησης της παραγγελίας σας.

- Επαρχία (και όλα τα νησιά):

 • Για παραγγελίες άνω των €100, δωρεάν* αποστολή στον τόπο σας με μεταφορική (πληρωμή προϊοντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω τραπεζικής κατάθεσης).ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν συμπεριλαμβάνονται οι Άμμοι Γάτας λόγω εξέχοντος βάρους και ειδικής χρέωσης.
 • Για παραγγελίες έως €100, αποστολή στον τόπο σας με μεταφορική και χρέωση μεταφορικών δική σας  (πληρωμή προϊοντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω τραπεζική κατάθεσης).
 • Αποστολή με Courier και πληρωμή με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση ή κάρτα (προσεχώς). 


Το κόστος των μεταφορικών με Courier έχει ως εξής (δεν περιλαμβάνεται κόστος αντικαταβολής €2):   

Για  παραγγελίες βάρους: έως 2k= 3,00€

Για κάθε παραπάνω Kg, η χρέωση είναι +€1. 

Πληροφορίες Πληρωμής


Συνεργαζόμενες τράπεζες - τρ. λογαριασμοί για πληρωμή (Δικαιούχος: Νίκος Λεονάρδος):

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ.Λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR8801720370005037097539200

-----------------------

ALPHA BANK Αρ.Λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR6001403510351002101056519


Σημείωση σχετικά με τη Διαθεσιμότητα και τις Αποστολές Προϊόντων

 • Σε συγκεκριμένες δυσπρόσιτες περιοχές, η αποστολή με courier και μεταφορική είναι μη εφικτή. Κατόπιν τούτου, γίνεται παραλαβή από το κέντρο διανομής της πλησιέστερης πόλης ή το ΕΛ.ΤΑ.
 • Το αυτόματο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος θα υπολογίσει το κόστος των μεταφορικών σύμφωνα με τον τόπο σας και την επιλογή σας, κατά τη διάρκεια της online παραγγελίας σας.
 • Σε περίπτωση αποστολής με courier, προϊόντων με εξέχον όγκο (π.χ. Κλουβιά, σπίτια σκύλου κ.λ.π.), οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν λόγω επικράτησης της ογκοχρέωσης έναντι χρέωσης του βάρους.  Η τελική χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
 • Η παραγγελία αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα για προϊόντα σε stock και εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για προϊόντα που δεν είναι σε stock.  Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε άμεσα, να ακυρώσουμε την παραγγελία και να επιστρέψουμε τυχόν χρήματα που μας έχετε καταβάλει.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή συνεννόηση όσον αφορά τον τρόπο την αποστολής της παραγγελίας σας ή για ειδική προσφορά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.